top of page
lysogsten.JPG

Mindfulness og Bevægelse forløb fra d. 23/10 - 27/11 2023

Få mere nærvær, ro og glæde i dit liv gennem mindfulness, bevægelse og åndedræt. Kom med på et fordybende forløb, der giver dig brugbare redskaber til at håndtere stress og skaber et nervesystem i balance. Vi vil i løbet af 6 undervisningsgange gå på opdagelse i hvad mindfulness og meditation er. Lære om nervesystemet og vores evne til selvregulering. Få indblik i kroppen som ressource til et større nærvær. Via guidede meditationer, åndedrætsøvelser og blid bevægelse vækker vi krop og sind. Gennem kreativ dans styrker vi nærværet, livsglæden og udforsker kroppen potentiale. Du vil tilegne dig en række teknikker der bl.a. kan hjælpe dig til at være mere nærværende, øge din koncentrationsevne og skabe ro i sindet.

 

Undervisere:

Nanna Sekkelund og Karina Juul Folsing

Begge med mange års erfaring inden for mindfulness, meditation, gotvedbevægelse, dans, terapi og coaching.

 

For hvem:

Kurset henvender sig til dig, der gerne vil forebygge eller har symptomer på stress. Til dig som har brug for mere selvomsorg, ro og balance i hverdagen. Det henvender sig også til dig, der er nysgerrig på dine iboende styrker og potentialiteter og som har lyst til at styrke dit nærvær og livsglæde. Kurset kræver ingen erfaring, og vi vil nænsomt guide alle øvelser så alle kan deltage.

Hvornår:

Mandag kl. 17.00-18.30

6 hverdage fra d. 23/10 - 27/11 2023

Hvor:

Ballet Ensemble, Skomagergade 31, 4000 Roskilde

Centralt i Roskilde, tæt på Schmeltzplads Parkeringsplads
 

Pris:

1500,- kr (250,- kr. pr. gang)
(Ledige og studerende 1200,- kr)

Tilmelding:

Send en mail til Nanna Sekkelund på nanna@hjertevej.dk.

Når du får en bekræftelse på, du har fået plads, betaler du via mobilepay 60 15 42 47. Tilmelding er bindende efter betaling, men du er velkommen til at give pladsen videre, hvis du bliver forhindret.

Tilmeldingsfrist 9.oktober 2023

bottom of page