top of page
GettyImages-1272319404_ravid.jpg

VI TILBYDER

Hinsides ideerne om rigtigt og forkert er der en mark.
Jeg vil møde dig der.
- RUMI -

Samtaleforløb med voksne, unge, børn og familier.

Gruppeforløb og individuel mindfulness-undervisning (MBSR) . 

Hos Hjertevej handler det om dig.

 

Formålet med vores arbejde er at hjælpe dig til at håndtere de problemstillinger, der påvirker din livskvalitet og livsglæde på en nærværende, omsorgsfuld og kærlig måde. Hos Hjertevej er kerneværdierne tillid og tryghed. Vi har fokus på det relationelle, da vi mener, at en tryg relation danner base for udvikling og forandring. Forandring i livet er ikke altid en let proces og forandringen sker ikke udelukkende igennem vejledning, terapi eller samtaler.

 

Forandringsprocessen sker også, når du efterfølgende bliver i stand til at handle på nye måder, som du gennem forløbet har fundet frem til kunne være brugbart og udviklende for dig. Forandring skal komme indefra, men vi vil gerne hjælpe dig godt på vej.

 

Hos Hjertevej har vi mange års erfaring med tværfaglighed og kender vigtigheden af, at flere faggrupper har et tæt samarbejde, så indsatsen bliver så effektiv og målrettet som muligt. Vi har stor erfaring med samarbejde med familier, skoler, sagsbehandlere i kommuner, psykologer, hospitaler m.m. Vi har ligeledes erfaring i at arbejde med handleplaner/statusrapporter, udviklingsmål, pædagogisk observation og dokumentation.

 

Hos Hjertevej tilrettelægger vi forløbet, så det passer dig. Vi arbejder både individuelt og med hele familien.

bottom of page