top of page
C1F3AF43-14CD-46A0-9048-4FFD8739D00C.heic

STRESSBEHANDLING

 Har du akut brug for hjælp til stress - tag kontakt med det samme:

Tlf : 60154247 

Mail: nanna@hjertevej.dk

Er du ramt af stress?

Der findes mange årsager til stress, uanset hvad årsagen er, så kan stress fylde så meget, at det rammer dig både mentalt og fysisk og på den måde påvirker din livskvalitet.

Er du ramt af stress, kan du eksempelvis opleve at miste overblikket, mangle overskud til andre mennesker og at føle dig træt og uoplagt. Det kan også være, at du pludselig har en meget kort lunte, ikke kan koncentrere dig, eller tankerne myldrer, og du ikke kan  sove om natten.

Jo længere tid, du har været stresset, jo større konsekvenser har det for dig og dit helbred. Derfor er det vigtig at opsøge hjælp, når du begynder at se symptomer på stress hos dig selv.

Uanset hvordan din stress kommer til udtryk så tilrettelægges forløbet så det tilgodeser dig, og det du har brug for.

I et stressforløb hos mig vil du få konkrete redskaber til at håndtere de problemstillinger der vedrører din stress, samt en grundlæggeden viden om stress.

Du vil blive klogere på årsagen til din stress, samt lære dine stressymtomer at kende, så du har mulighed for at forebygge, så din stress ikke vender tilbage eller forstyrrer din livskvalitet.

 

Gennem forløbet vil vi arbejde med at blive mere nærværende, mere tilstede i nuet, mere dig.

Mindfulness som stressreduktion

Hvis det giver mening for dig, arbejder vi med mindfulness som et redskab til stressreduktion. Jeg arbejder dels ud fra egen erfaring, men også ud fra de bærende elementer i MBSR - mindfulness-baseret stressreduktion.

MBSR er et af de mest veldokumenterede former for mindfulness-programmer. Der er over 100 videnskabeligt dokumenterede undersøgelser, der har vist, at MBSR-programmet effektivt kan forbedre livskvalitet, sundhed og trivsel og reducere symptomer på stress, angst, depression og smerter.

Læs mere om MBSR hos Dansk Center for Mindfulness ved Århus Universitet

Mindfulness går ud på at være bevidst nærværende i nuet på en ikke dømmende måde og møde dig selv med en åben, venlig og nysgerrig interesse.

Kontakt
bottom of page