top of page
IMG_20210901_072940059_HDR_edited_edited.jpg

OM OS

 

Hos Hjertevej handler det om dig. Formålet med vores arbejde er, at hjælpe dig til at håndtere de problemstillinger, der påvirker din livskvalitet og livsglæde på en nærværende, omsorgsfuld og kærlig måde.

 

Hos Hjertevej er kerneværdierne tillid og tryghed. Vi har fokus på det relationelle, da vi mener, at en tryg relation danner base for udvikling og forandring, healing og vækst.

Forandring i livet er ikke altid en let proces, og forandringen sker ikke udelukkende igennem vejledning, terapi eller samtaler. Forandring skal komme indefra og sker ofte, når du efterfølgende bliver i stand til at handle på nye måder, som du gennem forløbet har fundet frem til er mere givende og udviklende for dig og dine kære.

Hos Hjertevej tilrettelægger vi forløbet, så det passer dig. Vi arbejder både individuelt og med hele familien.

"Hinsides ideerne om rigtigt og forkert
er der en mark. Jeg vil møde dig der".

Rumi

nanna2_edited_edited_edited_edited.jpg
2019_DPF_MPF_LogoKort_SORT.png

Nanna Sekkelund - Familie og psykoterapeut MPF

Jeg har en 4-årig uddannelse i psykoterapi ved Akademiet for psykoterapi, som er et godkendt og evalueret institut (MPF), samt en efteruddannelse som familieterapeut. Jeg er desuden diplomuddannet miljøterapeut med speciale i psykologi og har derudover en bachelor i pædagogik. Jeg er uddannet supervisor.

 

Jeg har mange års meditationspraksis bag mig og ser mindfulness som en integreret del af min hverdag, og den jeg er. Jeg er ved at uddanne sig til MBSR–instruktør og arbejder med afsæt i mindfulness-baseret stressreduktion.

Med mine snart 20 års erfaring har jeg tilegnet mig viden inden for både individuelle og gruppeprocesser med fokus på samspillet i relationen og den personlige udvikling.

Jeg er fra 1978 og har hele mit arbejdsliv beskæftiget mig med mennesker. Privat er jeg gift, har tre børn og bor i bofællesskab.

Jeg modtager løbende supervision og deltager jævnligt i relevante kurser og efteruddannelse. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening

”Formålet med mit arbejde er at hjælpe dig til at håndtere de problemstillinger, der påvirker din livskvalitet på en omsorgsfuld og kærlig måde. Dette med henblik på at skabe en større selvaccept, mere livsglæde og overskud, samt en nærende og dyb kontakt til dig selv og i dine relationer.”

Tlf 60154247

Mail nanna@hjertevej.dk

  • Black Twitter Icon

Dorthe Baier - Mentor
og pædagogisk konsulent

Jeg er uddannet pædagog med efteruddannelse indenfor det specialpædagogiske område. Jeg har en alsidig praktisk erfaring med børn, unge og voksne med særlige behov og har mødt mennesker med mange forskellige problemstillinger. Jeg stræber efter at arbejde i relationen, at møde det enkelte menneske anerkendende, og med udgangspunkt i den enkeltes ressourcer, behov og ønsker, hvor den enkelte føler sig set og hørt. Her med fokus på motivation, medbestemmelse og inkludering af den enkelte.  

 

Gennem samtaler og fælles refleksion finder vi nye perspektiver, ideer og løsninger, som kan gøre din tilværelse mere håndgribelig.  

Jeg har mange års erfaring med tværfaglighed og kender vigtigheden af, at flere faggrupper har et tæt samarbejde, så indsatsen bliver så effektiv og målrettet som muligt.

 

Jeg har stor erfaring med samarbejde med forældre/ familier, sagsbehandlere i kommuner, psykologer, hospitaler m.m. Jeg har ligeledes erfaring i at arbejde med handleplaner/statusrapporter, udviklingsmål, pædagogisk observation og dokumentation.   

Jeg er fra 1974, er alenemor og har 2 skønne børn.

Tlf 27206228

Mail dorthe@hjertevej.dk

dorthe ny.jpg
bottom of page